За нас

 

“Специалистите по връзки с обществеността са острието на организацията и свързващото звено между нея и разнообразните публики. Те трябва да бъдат компетентни съветници на ръководството, да го направляват и подпомагат при общуването с различни групи и общности. ” Руси Маринов

Агенция за връзки с обществеността “Ла мезон” стартира предлагането на услуги в областта на връзките с обществеността  на територията на Русе и региона през 2009 г.

Работим с много любов и професионализъм. Доверете ни се, за да сте сигурни в успеха си!

 View Rositsa Velikova's profile on LinkedIn

Росица Великова, мениджър на Агенция "Ла мезон" пред БНТ 2

Росица Великова, мениджър на Агенция “Ла мезон” пред БНТ 2

 

Мениджърът на агенцията  е Росица Великова, журналист с над 13 години стаж в централни и регионални печатни и електронни медии (“Труд”, “Дневник”, Радио Русе и др.)  Има повече от 9 години професионален опит и като експерт “Връзки с обществеността”. Автор е на практическо ръководство “Как да общуваме с медиите?”

 Екипът на агенция “Ла мезон” се ангажира да осигури качествено професионално обслужване на клиентите си с цел те да постигнат ефективна реализация на предлаганите стоки и услуги и да срещнат общественото доверие за своята дейност.

√ Всеки наш клиент получава максимално внимание и специално отношение. Нашето разбиране е, че съвременният бизнес не може да се развива и усъвършенства, ако не отделя достатъчно внимание на комуникацията с различни групи и публики, както и ако не прави необходимото да се предпази от блокиране на чуваемостта  в собствената структура.

√ Защо да предпочетете нас, вместо да наемете човек и той да стане част от персонала на организацията Ви?  Подобна стъпка ще Ви осигури поглед “отстрани” към Вашата дейност, който няма как да притежава служителят Ви. Наемният работник във Вашата фирма или организация няма да може да остане обективен при планиране на събитие, при изграждане на имидж, при овладяване на кризисна ситуация. Освен това екипът на агенция “Ла мезон” може да бъде на Ваше разположение извън законоустановеното работно време – винаги, когато трябва да се реагира. Не на последно място – ние също като Вас правим бизнес и търсим мениджърски решения.

√ Работата на агенцията не се свежда само до организиране на събития, дори и за самите тях да се прави задълбочена подготовка. Ние сме винаги до Вас, когато имате нужда от съвет за всяка стъпка в предприемаческото Ви ежедневие, независимо дали става дума за грешка на служител, контакт с партньори, служители, институции или нужда от реакция на криза. Онлайн присъствието Ви в нашите ръце ще получи смисъл и ще добави стойност към Вашия имидж. 

√ Ние можем да Ви бъдем полезни и с намирането на кауза, при подготовка на програма за социална отговорност, при обучение на персонал. Освен това можем да извлечем новината от Вашата ежедневна дейност, както и да я разпространим не само в медиите, но и сред потенциални клиенти, партньори, инвеститори. Качествено поднесената новина “работи” и носи позитиви. 

√ PR-ът има най-стабилен ефект тогава, когато се работи по цялостна стратегия, когато сътрудничеството е дългосрочно и агенцията и фирмата или организацията работят като партньори, а не в позицията работодател – служител, смятаме ние в “Ла мезон”.

√ Според нас важен инструмент за ефективната комуникация е проучването на потребностите на публиката, така че посланията на фирмата и институцията да се съобразят с реалните нужди, а не просто да бъдат “изстреляни” безцелно в пространството.  Резултатът от всяко едно решение или комуникационно действие на нашите клиенти се изследва внимателно, така че да се провери правилността на начертаната PR стратегия или пък тя да се коригира при необходимост.  Да бъде гъвкаво, социално отговорно и екосъобразно – тези качества са преимуществени за всяко съвременно начинание, смятаме ние от “Ла мезон”.

√ Голямата ни задача, поемайки консултантската работа за даден клиент, е да намерим пътя за постигане на взаимно разбирателство и сътрудничество и за хармонизиране на взаимоотношенията на нашия клиент и групите, към които е насочена неговата дейност.  Ние реализираме целите на своя клиент и осъществяваме НЕГОВИТЕ събития и успехи! Работата ни се основава на използването на всички съвременните технологии и комуникационни канали.

 

la mezon_c

Добрите бизнес отношения и спазването на корпоративната етика са основни фактори в работата ни. Нашите клиенти и партньори се ползват със стриктна конфиденциалност.

Свържете се с нас на info@pr-lamezon.com или pr_lamezon@abv.bg, 

 Skype: la.mezon или на телефон 0876400098. Ще Ви помогнем!

Be Sociable, Share!