Абонамент за новини

Агенция “Ла мезон” Ви дава възможност да се абонирате, за да получавате на Вашия e-mail всяка сутрин в делничните дни най-важните новини от Русе и региона от последните 24 часа, а в понеделник – и тези от почивните дни, както и предстоящите интересни събития през деня.

Тази услуга получавате само срещу 9.00 лева на месец. Така всеки ден, без да се ровите в новинарските емисии, ще имате професионално поднесени новините, които търсите. Абонирайки се за нашата услуга, ще получавате събрани на едно място най-интересните събития от различни новинарски източници.

♦ За да станете наш абонат,  на електронен адрес pr-lamezon@dir.bg изпратете заявка за абонамент, като посочите e-mail, на който бюлетинът да бъде доставян. След това с помощта на бутона вдясно на тази страница платете on-line чрез ePay – търсете надписът в синьо “Новини”

♦ Срокът за получаване на бюлетина с новини е един месец, като можете сами да укажете началната дата в писмото до нас. Ако не е уточнено, първият бюлетин с новини от Русе и региона ще получите на следващия ден след регистриране на плащането. Преди изтичането на абонаментния срок, ще бъдете уведомени за това своевременно.

♦ От началото на 2010 г. предлагаме специализиран абонамент за бизнес новини от Русе, региона и/или определен сектор в икономиката.

♦ За да получавате веднага след оповестяване на събитията и новините за интересуващата Ви компания, отрасъл и бранш на територията на Русе, е достатъчно да се свържете с нас. Така на електронната си поща в синтезиран и подреден вид  ще имате данните, които Ви интересуват.

♦ За целта само  изпратете на нашия e-mail pr-lamezon@dir.bg интересуващите Ви фирми, икономически сектори, бизнес теми.

От бутона “Новини” вдясно на тази страница платете месечен абонамент – отново 9.00 лв.

♦ За подробен медиа мониторинг на национални и регионални издания по ключови думи, теми и отрасли, свържете се с нас на тел. 0876400098 или на електронните адреси на агенцията: pr-lamezon@dir.bg или  pr_lamezon@abv.bg.

Be Sociable, Share!