Помагало “Как да общуваме с медиите?”

Kak da obshtuvame s mediite small

Поръчай сега! Практическо ръководство за работа с медии! Пиши на pr_lamezon@abv.bg!

Агенция за връзки с обществеността „Ла мезон“  предлага на заинтересованите от успешни комуникации със средствата за масова информация да закупят и прочетат практическото ръководство „Как да общуваме с медиите“ с автор Росица Великова.

Книгата, която е в обем 70 страници, е предназначена за мениджъри, ръководители на различни нива, хора за връзки с медиите в организации, институции и фирми, както и отделни личности, които искат да намерят верния път за популяризиране на дейността си чрез средствата за масова информация.

Интересуващите се от успешната комуникация с журналисти ще намерят в ръководството практически съвети как да подхождат в контакта си с тях,  за да имат ефективна обратна връзка с аудиторията, която искат да привлекат на своя страна. Ръководството е съставено в резултат на дългогодишния личен опит на авторката като журналист и специалист по връзки с обществеността.

Предлаганата разработка „Как да общуваме с медиите?“ е първа част от  по-обхватно ръководство . В него са дадени конкретни стъпки за осъществяване и поддържане на успешни връзки с представителите на „четвъртата власт“, описани са грешки, които се допускат, придобива се представа как трябва да протича подготовката за интервю и др. Във втората част на ръководството ще бъдат описани практически препоръки за съставяне и изпращане на прессъобщение, за реакции при кризи, особеностите на телевизионното и на радио интервюто. Двете части ще се обединят в бъдещо хартиено издание.

Авторът на практическото ръководство Росица Великова е журналист от 1992 г. Междувременно работи години наред и като експерт по връзки с обществеността. В момента е собственик и мениджър на Агенция за връзки с обществеността “Ла мезон” – гр. Русе.

Помагалото „Как да общуваме с медиите“ се разпространява разпечатано на принтер. Цената е 13.00 лева.

→Достатъчно е да  пишете на някой от електронните ни адреси: pr-lamezon@dir.bg или  pr_lamezon@abv.bg или се обадете на тел. 0876400098, за да направите заявка и да уточните начина на плащане – по банков път, с наложен платеж, с пощенски запис, на място в офиса на агенцията.


Можете да платите през е-pay  с бутона “Помагало” долу на тази страница.

 Вариант за плащане, който предлагаме, е и банковата сметка на Агенцията:

Ръководството ще изпратим на следващия работен ден след заявката и регистрация на плащането.  Ще получите книгата на пощенски адрес или в офис на куриера , като доставката е с куриер на “Спиди” и е за сметка на купувача.

Част от помагалото можете да прочетете тук: Защо да даваме интервю за медиите?

Как да станем партньори с медиите?

И ОЩЕ: ЕКСПРЕСЕН КУРС “РАБОТА С МЕДИИ” – ПРАКТИКАТА “НА ЖИВО” ОТ РОСИЦА ВЕЛИКОВАBe Sociable, Share!