Двудневен курс – тренинг „PR и общуване с медиите“

Бъдете едно ниво над останалите във връзките с обществеността и медиите! Работете професионално!

PR в първо лице: Росица Великова за обучението в агенция “Ла мезон”

PR агенция „Ла мезон“ предлага двудневно обучение с конкретни практически елементи по връзки с обществеността и медиите.

Курсът е предназначен за мениджъри, хора за връзки с медиите, студенти и др., които искат да са максимално полезни за себе си и организациите, които представляват и да се впуснат в същината на дейността, наречена PR.

Целта е да се получи основната и най-полезната база данни и практически умения, необходими на една организация или отделен човек, за да осъществява успешно и на професионално ниво връзките с обществеността и медиите.

Как да изберем темата за нашето представяне пред обществото, кои са стъпките за адекватна и ефективна комуникация с представителите на медиите, как се съставя добро прессъобщение, как да дадем интервю – това са част от темите на обучението.

В обучението – тренинг „PR и връзки с медиите“ е предвиден и практически панел, в който курсистите ще имат възможност да планират и дадат интервюта, да съставят прессъобщение по конкретна новина, да анализират новините в медиите.

Курсът се провежда под ръководството на Росица Великова, мениджър на PR агенция “Ла мезон”. Тя има дългогодишен опит като експерт по връзки с обществеността на държавни институции, фирми, неправителствени организации. Работила е и като журналист в национални и регионални медии в продължение на над 13 години. Автор е на практичестоко ръководство “Как да общуваме с медиите?”

Росица Великова, мениджър на Агенция “Ла мезон”, пред БНТ

Обучението може да се проведе и виртуално, както и във време по индивидуален план за всеки курсист.

Цената за обучението е 129 лева. За втори и следващ участник от една организация цената на курса е 98 лева.

Можете да платите с epay – като натиснете синия бутон “Курс и тренинг” в дясно на тази страница, както и по банков път. 

Повече информация можете да потърсите на имейл pr_lamezon@abv.bg, в Skype: la.mezon или на тел. 0876400098.

 Очакваме Ви!

Прочетете още:

Курс “PR и общуване с медиите” - възможност и за интензивно обучение в рамките на един ден!

Еднодневен курс-тренинг “Кризисен PR”

Be Sociable, Share!