Лятно училище по PR

Всичко за курсовете по PR и връзка с медиите на агенция “Ла мезон” четете тук. 

Агенция “Ла мезон”  – Русе организира лятно училище по връзки с обществеността и общуване с медиите.

Това е поредното предложение на агенцията към хората, които смятат, че публичните комуникации и връзката със средствата за масова информация могат да доведат до ефективност на техния бизнес или начинание.

По време на обучението се разискват следните въпроси: „Как да бъдем партньори с медиите?“, „Как да изграждаме отношения с журналисти?“, „Как да съставяме съобщения за медиите?“, „Кризисна комуникация“, „Подготовка за интервю“, „Правоговор“. Тази година предвиждаме и практически панел, по време на който ще реагираме на конкретни ситуации, ще пишем прессъобщения, ще предотвратяваме кризи.

Лятното  училище стартира на 8 юли 2013 г. Обучението продължава три дни – по четири часа дневно. 

Желаещите да се включат в следващите издания на лятното училище след 8 юли могат да насрочат желани дати индивидуално. Може да бъде договорено и друго разпределение на занятията.  

Възможно е и дистанционно обучение.

Цената на курса е 129 лв на човек, като всеки следващ записан от една компания или организация се обучава срещу 98 лв. за курсист.

Можете да платите през epay, като намерите в дясно на тази страница бутона „Курс и тренинг“. 

Плащане може да осъществите по банков път или с пощенски запис, за които ще научите подробности при регистрацията.
Пишете на електронен адрес pr_lamezon@abv.bg или се обадете на тел. 0876400098 и ще Ви изпратим формуляри за регистрация.

Очакваме Ви!

Всичко за нашите курсове четете тук!

Be Sociable, Share!