Кореспондент/копирайтър

logo copy1Агенция за връзки с обществеността “Ла мезон” предлага разработка на журналистически материали по определени от клиента теми. От тази услуга могат да се възползват централни и регионални печатни и интернет медии, институции, партньори в европейски проекти, както и фирми, които имат корпоративни издания – печатни или в интернет.

√ Всяка медиа, която проявява интерес към определено събитие, услуга, проблем с адрес в Русе, Плевен  или региона, но няма свой кореспондент на място, може да разчита на нашата професионална журналистическа работа.

√ Всяка фирма или организация, която има свое интернет или печатно издание  или иска да издава такова, може да поръча при нас както изработката на конкретен материал, така и цялостно списване.

√ Работата Ви по европейски проекти в областта на информационното и комуникационно осигуряване може да бъде поета изцяло от нас.

√ Ние можем да бъдем Вашите успешни копирайтъри!

Предлагаме:

  • висока езикова култура
  • владеене на журналистическите жанрове
  • познаване на социалните мрежи и интернет пространството
  • усет за ефективната реклама
  • новинарски нюх
  • внимание към детайла

Приемаме заявки само от спазващите правилата на добрия тон и етични норми медии и организации. Разработваните материали са съобразени с правилата на журналистическата етика и белязани с опита и професионалната компетентност на журналисти със сериозен медиен стаж.

Материалите, които поръчвате, могат да бъдат хроники, новини, репортажи, интервюта, статии,  рекламни текстови и други – съобразно нуждите ви.

За връзка с нас и заявка за изработка на материал, моля, пишете на e-mail: info@pr-lamezon.com, pr_lamezon@abv.bg или се свържете с нас на телефон 0876400098.

Be Sociable, Share!